Lehet, hogy elcsépelt és már-már unalmas kijelentés, hogy egy egyedi fejlesztés a vállalkozással együtt fejlődik, de ékes példájuk ennek, az idei évben megvalósult fejlesztések.

Grónai György a GRUNION tulajdonosa és Ügyvezető Igazgatója által megálmodott ELENA névre keresztelt rendszer az idei évben újabb funkciókkal bővült, ami annak köszönhető, hogy a vállalkozás fejlődése miatt indokoltá vált egy nagyobb raktárba való költözés. Már az új raktár tervezésénél beléptem a folyamatba, hogy láthassam milyen elképzelés mentén szeretnék felépíteni, valamint hogyan fogják a kollégák az árut bevételezni és kiadni. Jelenleg nem volt cél, hogy a raktárkészletet az ELENA egy klasszikus formában kezelje, de bevezetésre került egy olyan megoldás, ahol a termékek raktári pozícióját nyilvántartjuk, így a kollégák munkáját segíti és a termékeket gyorsabban megtalálhatják. A különböző listák, amelyeket létrehozhatnak kiszedés vagy betárolás céljából, nem csupán megjeleníti, hanem egy ideális útvonalat hoz létre, valamint folyamatosan nyomon követhető, hogy hol tart a raktári folyamat.

A raktári munka optimalizálásán felül készült egy felület, ami a rendelések kezelését és áttekinthetőségét szolgálja, ezzel sikerült az utolsó munkafolyamatban is felszámolni az Excelt, aminek bizonyára Bill Gates kevésbé örül, ám akinek dolgoznia kell vele, annál inkább 🙂

Kicsit sajnálom, hogy ennél többet nem mondhatok, de boldogsággal tölt el, hogy az idei évi árbevétel növekedéséhez én is hozzájárulhattam, valamint György hozzáállása miatt száműzhették a papírhalmokat a raktárból! Természetesen ezen felül is történtek kisebb fejlesztések, de úgy éreztem, talán ezek, amik a legfontosabbak.

Amennyiben azt látod, hogy érdemes volna a Te cégedet is elmozdítani a digitalizáció irányába, írj egy emailt és beszélgessünk róla!